top of page

3 DÔVODY PREČO KODIMA


1. Podporujte malé podniky. Kodimu možno zaradiť medzi malé podniky, avšak s veľkou víziou. Svoje podnikanie staviame na pevných základoch. Tieto základy sa snažíme pretransformovať do našich produktov, ktoré od základu navrhujeme a staviame. Za týmto všetkým je cieľ posunúť svoje niedkajšie hobby na vyššiu úroveň a tak vznikla Kodima. Naše systémy sú prepracované a rokmi odskúšané na vlastných produktoch, ktoré sme využívali. Nakupuj a podporuj malé podniky. A to nehovoríme len o samotnej kúpe nášho produktu, ale aj prostredníctvom sociálnych sietí viete vaším like-om, follow-om zdvihnúť viditeľnosť našej stránky a posúvať nás bližšie k potencionálnym klientom.


2. Variabilita a dizajn. Ak sa bavíme o vonkajšej stránke každého priestoru, je tam zaznamenaný náš rukopis. Variantov je viacero, a ako radi hovorievame klient si vyberie sám podľa vlastných preferencií a vkusu. A tak je to aj v prípade našich priestorov, ktoré si môžete pozrieť v galérii. Ak však máte konkrétnu predstavu, sme tu pre vás a radi budeme čeliť novým výzvam. Čo sa týka interiéru platí to isté. Variabilita a dizajn priestorov je nevyčerpateľná a tešíme sa na každý výnimočný projekt, ktorý s klientom vytvoríme.


3. Celoročné využitie. Mnohí ľudia majú neustále predsudky a nič čo nemá pevné základy a tehlové steny, pre nich nie je dobré. Ako sme už spomínali v jednom z našich blogov, tento trend je tu mnohé roky hlavne v zahraničí. Ľudia si stavajú obrovské vily, domy z dreva a žijú v nich luxusný život. A či je to možné aj v našich klimatických podmienkach? Odpoveď je áno. Naše mobilné domy sú využiteľné na celoročné bývanie a to znamená, že za skvelú cenu máte priestor, ktorý využijete v každom počasí. Táto alternatíva pre dostupné bývanie, vysnívaný showroom alebo kanceláriu a prevádzku, je vítaným bonusom pre váš rozpočet.


Ako sa rozhodnte vy?




Comments


bottom of page