top of page

KODIMA - Líder na trhu

To výnimočné, čo KODIMA prináša do oblasti mobilných domov, sú revolučné montované stavby. Tie nemožno ani porovnávať s tradičnými mobilnými domami. Ide o inovatívne konštrukcie s prvkami mobility, ktoré zavádzajú nový trend na trhu. Tak, ako objav mikrovlnnej rúry zmenil svet okolo, tak aj naše domy menia doterajší trh.



Náš model, nazvaný EMIKO, predstavuje zlom vo svete mobilných domov. Jeho jedinečné prvky a technologický postup sú patentované a chránené ochrannou značkou. Žiadny iný výrobca nepoužíva náš systém a nemá na to ani právo. Naše stavby sú mimoriadne odolné. Vyhľadáva ich stále viac a viac ľudí a rodín, ako náhradu za tradičné murované stavby. Konkrétne model EMIKO 12x4 je koncipovaný tak, aby bol obývateľný po celý rok, čo z neho robí ideálnu voľbu pre náročných klientov.


Naši konkurenti sa často snažia kopírovať náš úspech a označujú svoje stavby ako celoročné mobilné domy. Avšak naša kvalita a inovácie sú nezameniteľné. Výsledkom sú stavby, ktoré sú nielen funkčné, ale aj skutočne pohodlné. Naša filozofia spočíva v tom, že klienti by nemali byť obmedzovaní, či prispôsobovať sa a robiť kompromisy. Naša snaha o dokonalosť sa prejavuje v detailoch, ktoré sú pre klientov takmer neviditeľné, ale zabezpečujú pohodlie každý deň.


Napriek trendu "možno mi to stačí" zdôrazňujeme, že si zaslúžite viac. Naše stavby sú postavené na princípe kvality a spoľahlivosti. Nie sme len ďalšou spoločnosťou v rade – sme garantom vrcholnej kvality a istoty. Inšpirujeme naším pokrokom, a to ako domáceho klienta, tak aj architektov a projektantov na Slovensku a aj za jeho hranicami.


Vďaka EMIKO sme sa stali lídrom na trhu, a to rovno v dvoch oblastiach. Na trhu mobilných domov a rovnako aj v oblasti inovácií a kvality. Naše stavby nie sú len obyčajnými domami. Sú špičkovým dielom, ktoré predefinuje predstavu o tom, čo je skutočne možné dosiahnuť v oblasti mobilného bývania.


KODIMA je vaším partnerom pre istotu, kvalitu a priaznivú cenu. Ak túžite po niečom výnimočnom, váš výber je jasný – KODIMA a náš EMIKO.



Comments


bottom of page