top of page

Obhliadky pozemkov a prístupových ciest: Zabezpečenie bezstarostného nákupu mobilného alebo modulové

Pri kúpe mobilného alebo modulového domu je dôležité mať všetky informácie na jednom mieste. Veríme v transparentnosť a bezstarostný nákup pre našich klientov. Predstavujeme inovatívny prístup k obhliadkam pozemkov a prístupových ciest predtým, než klient vloží svoju dôveru a financie do nášho produktu.



ZÁLOHOVÁ PLATBA: Bezpečnosť vo vašich rukách


Náš platobný systém je rozdelený do dvoch fáz. Pred samotným objednaním mobilného alebo modulového domu si klient môže rezervovať obhliadku pozemku a prístupovej cesty, a to zálohou vo výške 2 % z celkovej sumy vybratého domčeka.


Po prijatí tejto platby príde technik, ktorý skontroluje prístupovú cestu a pozemok, kde sa stavba bude ukladať. Počas tejto obhliadky môže klient diskutovať s naším tímom o možnostiach umiestnenia stavby a príprave podkladu pre stavbu.

Ak sa po obhliadke ukáže, že stavbu na miesto nie je možné dopraviť z akýchkoľvek dôvodov, platba celej 2 % zálohy sa vracia do 48 hodín.


Pokiaľ je prístup v poriadku, 2 % vyplatená záloha sa odrátava z celkovej čiastky domu. Nič nestrácate, ste o krok bližšie k prelomovému domu!


PRVÁ PLATBA (70 %): Zahájenie výroby s vašim súhlasom


Po vybratí domčeka a uistení sa, že stavbu vieme bezpečne uložiť na vami zvolené miesto, prichádza na rad platba vo výške 70 % z celkovej sumy za DOM (v prípade, že bola vykonaná obhliadka, záloha

2 % sa z platby odrátava, a teda platba je vo výške 68 %).


DRUHÁ PLATBA (30 %): Záverečná fáza dodanie


Táto suma sa platí pred dodaním v záverečnej fáze dokončovacích prác. Po prijatí platby 30 %, objednávame transport stavby na váš pozemok. Termín si spoločne dohodneme tak, aby vám vyhovoval.


S NAMI JE NÁKUP VÁŠHO DOMU BEZPEČNÝM RIEŠENÍM


Kladieme dôraz na bezpečnosť a transparentnosť. Naši zákazníci majú možnosť obhliadky pozemku a prístupovej cesty ešte skôr, než sa rozhodnú pre kúpu. Klienti môžu navštíviť našu výrobnú halu a obhliadnuť si celý proces výroby domu.

Počet návštev pre obhliadku montáže zakúpenej stavby nie je limitovaný. Týmto spôsobom chceme zabezpečiť, že každý nákup je dobre premyslený a bez starostí. Dôverujte nám, a my vám bezpečne a kvalitne vyrobíme váš domov.





Comments


bottom of page