top of page

Prečo je modulový dom EMIKO lepší a jeho hodnota vyššia než cena

Modulový dom EMIKO prináša revolúciu do sveta modulových domov. S jeho inovatívnym dizajnom, vysokou kvalitou a efektívnymi výrobnými postupmi, EMIKO poskytuje hodnotu, ktorá ďaleko prevyšuje jeho cenu.


Prečo je EMIKO lepšou voľbou oproti bežným mobilným domom

a prečo jeho hodnota ďaleko presahuje cenu?





Pokročilé montážne systémy V EMIKO používame inovácie v stavebníctve a montážne systémy západného trhu, čo nám umožňuje ponúkať moderné riešenia, ktoré sú na Slovensku často ešte neznáme. Tradičné stavebné postupy, ktoré sa tu používajú, sú pre nás už archaizmus. Tieto pokročilé systémy zabezpečujú vyššiu kvalitu, rýchlosť a efektivitu stavby.


Výrobný proces a know-how

Naša spoločnosť vlastní a riadi celý výrobný proces, čo nám umožňuje dosiahnuť významné úspory bez kompromisov na kvalite. Vďaka nášmu know-how nakupujeme drahé, kvalitné materiály vo veľkom objeme, čím získavame vysoké zľavy od dodávateľov. Tento prístup nám umožňuje používať najkvalitnejšie prvky za rozumnú cenu, zatiaľ čo konkurencia často musí voliť medzi kvalitou a cenou. Výsledkom je, že môžeme ponúknuť modulový dom EMIKO za cenu, ktorá je o 25 % nižšia, než jeho skutočná hodnota.


Odstránené tepelné mosty

Jedným z hlavných problémov bežných mobilných domov sú tepelné mosty, ktoré spôsobujú tepelné straty a znižujú energetickú efektivitu. V modeli EMIKO sme tieto tepelné mosty úplne odstránili. Naša stavba je navrhnutá tak, že žiadne tepelné prestupy v konštrukcii nevznikajú. Pri bežných mobilných domoch sú hranoly a ďalšie konštrukčné prvky, ktoré by mohli tieto mosty vytvárať. Náš model EMIKO ich má však odstránené. Týmto riešením zabezpečujeme maximálnu energetickú efektivitu a komfort pre užívateľov.


Izolácia a vzduchové medzery

EMIKO je chránený nielen hrubou izoláciou, ale aj vzduchovou medzerou, ktorá je vyhrievaná. Táto kombinácia poskytuje absolútny komfort, pretože eliminuje pocit chladu od podlahy a zaisťuje optimálnu teplotu v interiéri. Vzduchové medzery v strope a podlahe s hrúbkou 130 mm zvyšujú izolačné vlastnosti domu a znižujú energetické náklady.


Oceľová konštrukcia

Na rozdiel od mnohých mobilných domov, ktoré používajú drevenú konštrukciu, EMIKO je postavený na staticky odolnej oceľovej konštrukcii. Oceľová konštrukcia nepraská, neohýba sa ani nekrúti, čo zaručuje dlhodobú stabilitu a odolnosť domu. Tento prístup tiež zvyšuje bezpečnosť a spoľahlivosť stavby.


Optimalizovaný priestor a komfort

Jedným z hlavných cieľov pri navrhovaní domu EMIKO bolo maximálne využitie každého centimetra stavby. Dom nemá zbytočné chodby, čo umožňuje efektívne využitie celého vnútorného priestoru. Vysoký interiér, s najnižším bodom 250 cm a najvyšším 310 cm, poskytuje psychický komfort a pocit, že bývate v priestrannom a vzdušnom dome, nie v chatke. Podlahové kúrenie zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla a zvyšuje celkový komfort bývania.


Dlhodobé úspory

Hoci lacnejšie mobilné domy môžu na prvý pohľad vyzerať atraktívne, ich nízke náklady na výrobu často vedú k vyšším nákladom na údržbu a prevádzku. S modulovým domom EMIKO tieto problémy nehrozia. Naša investícia do kvality znamená, že zákazníci ušetria na dlhodobých prevádzkových nákladoch a vyhnú sa drahým opravám. EMIKO ponúka dlhodobé úspory, ktoré ďaleko prevyšujú počiatočné investície.



Modulový dom EMIKO je bezkonkurenčnou voľbou na trhu modulových domov. Vďaka inovatívnym technológiám, efektívnemu výrobnému procesu a vysokým štandardom kvality poskytuje hodnotu, ktorá ďaleko prevyšuje jeho cenu. Investícia do modelu EMIKO sa vám mnohonásobne vráti, či už plánujete dom využívať na trvalé bývanie, alebo ako rekreačné obydlie. Ak hľadáte kvalitné, komfortné a energeticky efektívne bývanie, modulový dom EMIKO je pre vás tou najlepšou voľbou.

Comments


bottom of page