top of page

KROK ZA KROKOM K VYTÚŽENÉMU MOBILNÉMU DOMU OD KODIMY.

Každý mladý človek alebo pár má šancu na vlastné bývanie a nie len tak hocijaké. Ak sa raz rozhodnete, že sa chcete usadiť, chcete mať kúsok svojho vlastného domova, chcete sa osamostatniť a vlastniť niečo svoje Kodima je tu pre Vás. Ako mladá a rozvýjajúca firma sa snažíme predovšetkým o správnu a proklientskú komunikáciu s každým, kto zavíta na našu webovú stránku alebo do nášho showroomu. Základom každého dobrého obchodu je dobrá komunikácia, otvorenosť a doslova karty vyložené na stole. Práve preto Kodima dbá na to, aby ceny modulárnych a mobilných domov, vybavenia a iných priestorov, boli transparentné od začiatku spolupráce.



Ak ste si tento prvý krok spolu s nami prešli, prichádza na rad tá najlepšia časť a to je vizualizácia projektu Vášho nového bývania, chatky, kancelárie, garáže alebo showroomu. Nie je nič krajšie ako vidieť čierne na bielom, ako vaše investované peniaze dostávajú svoju podobu. Tá podoba je vždy podľa Vašich predstáv a ak predstavu nemáte, radi Vám poradíme a pomôžeme s výberom. Táto časť je veľmi dôležitá hlavne z hľadiska toho, že máte ešte možnosť na prípadné zmeny a úpravy toho, ako finálna verzia bude vyzerať. Ak sa však v budúcnosti rozhodnete, že chcete svoj priestor rozšíriť, zmeniť a upraviť tak Kodima je tu pre Vás aj na túto službu. Napríklad teraz si môžete dovoliť modulárny alebo mobilný dom za 25 000 eur, ale o 10 rokov s dvoma ďeťmi sa rozhodnete o rozšírenie a zväčšenie priestoru, pre Váš väčší komfort. Naši klienti sú pre nás dôležití a vždy sa budeme tešiť na ďalšie výzvy, ktoré pre nás pripravíte. Toto je cena za mobilný dom, ktorý môžete mať od Kodimy a čoskoro sa dozviete viac informácii k tomuto projektu. Okrem iného môžeme vytvoriť strechu nad hlavou aj pre Vaše milované auto. V našom portfóliu nájdete pár modelov, avšak vždy záleží od Vášho vkusu a predstavy, pretože kombinácii je veľa.



Celoročné bývanie nebolo nikdy dostupnejšie ako teraz v dobe kedy máte aj takéto možnosti. Dnešná doba praje inováciám a napredovaniu a je hriech ju nevyužiť. Mnohí sú skeptickí avšak tento trend bývania je vo svete bežný a dokonca viac preferovaný ako murované stavby. A to nehovoríme len o cene, ale aj o rýchlosti postavenia projektu, odolnosti, možnosti rozšírenia a samozrejme veľa krát aj bez stavebného povolenia ako plnohodnotné celoročné bývanie. Čoskoro Vám Kodima predstaví pripravované projekty, nové modely a iné zaujímavosti. Sledujte nás na našich sociálnych sieťach a dozviete sa viac.




bottom of page