top of page

MOBILNÝ DOM NA SPLÁTKY? KODIMA HOVORÍ, ÁNO.


Investovanie do nehnuteľností je veľmi obľúbenou formou na zhodnotenie vlastných peňazí. A čo tak investovanie do mobilného domu? Dnes už to nie je žiadne tabu pre nás a sme radi, že vám môžeme predstaviť novú formu financovania mobilných domov, chát a kancelárskych priestorov, prevádzok. Kodima má pre vás rôzne typy mobilných domov na rôzne využitie aj ako celoročné bývanie za bezkonkurenčné ceny. Život si netreba komplikovať a okrem skvelej ceny, nepotrebujete ani stavebné povolenie a mobilný dom vám dovezieme na požadované miesto. Mobilný dom je ekologickou voľbou pre každého, koho potešia nízke prevádzkové náklady, tak neváhajte ani sekundu.


Pre našich klientov chceme vytvoriť čo najlepší zážitok z nákupu u nás. Práve kvôli vášmu dopytu sme vytvorili aj túto možnosť financovania. To znamená, že zaobstaranie mobilného domu bude pre vás čoraz jednoduchšie a dostupnejšie. Financovanie prostredníctvom úveru môžete využiť v prípade, ak nemáte dostatok voľných finančných prostriedkov alebo jednoducho nechcete svoje voľné finančné prostriedky vložiť do nehnuteľnosti. Našim zákazníkom ponúkame obstaranie mobilného domu na splátky, prostedníctvom úverovej spoločnosti.



Aká je výška splátky?

Výška splátky sa odvýja od mnohých faktorov. Ako prvým a základným faktorom je výška akontácie, ktorá sa pohybuje od 10%. Celkový počet splátok vám tak isto určí výšku mesačnej splátky. Maximálny počet splátok je variabilný a pri konzultácii s úverovým špecialistom vytvoríte vyhovujúci model splátok.


Čo všetko potrebujete?

Na poskytnutie úveru na mobilný dom potrebujete dva doklady totožnosti, potvrdenie o výške príjmu a adresu trvalého bydliska. Pre osoby samostatne zárobkovo činné doložia kôpiu posledného daňového priznania a kópiu výpisu z obchodného registru. Úvery nie sú limitované ani pre vyššie ročníky, ktoré by chceli napríklad vlastnú chatu od Kodimy alebo mamičky na materskej dovolenke.


Akékoľvek otázky smerujte na náš email alebo telefónny kontakt a budeme sa vašej požiadavke za vysnívaným priestorom od Kodimy venovať na 100%. Každý klient je pre nás dôležitý a sme radi, že máme pre vás aj túto možnosť financovania.





bottom of page