top of page

MOBILNÉ DOMY A PRIESTORY NA MIERU

Dostupné alebo alternatívne bývanie. Povedzte nám viac o Vašich mobilných domoch.

V ponuke máme viacero typov mobilných, ale aj nemobilných priestorov. Sú mimoriadne precízne spracované a ich tepelnoizolačné vlastnosti sa rovnajú murovanej stavbe. Toto je ten pokrok a budúcnosť stavieb.

Čiže to znamená, že tam môžeme normálne a plnohodnotne žiť?

Samozrejme. Záleží od výberu konkrétneho modelu, hrúbky izolácie a podobne. S tým všetkým Vám pomôžu naši poradcovia v Kodime. V ponuke máme napríklad aj špeciálny produkt PREMIUM PLUS. Jeho zloženie, konštrukcia a typológia nemá na Slovensku obdobu. Je to bezkonkurenčne technicky zostavený produkt, ktorého cena je oproti konkurenčným dizajnovo podobným produktom aj o 10 000 eur menšia. Dôvod tak výhodnej ceny je know how našej firmy. Prezradím len, že za výhodnou cenou sa skývajú mechanizmy ako fleet zľavy vďaka veľkooberateľom, ktoré aplikujeme aj pre bežného spotrebiteľa.

Aké sú nedostatky mobilných domov? Resp. v čom sú lepšie oproti klasickým stavbám?

Ak mám byť úprimný, tak nedostatkov je extrémne veľa. Ale to hovorím o konkurenčných mobilných domoch. Napríklad sa môžeme baviť o zrážaní vlchkosti, nízke stropy, tepelné mosty a s tým spojené úniky tepla a zvýšená spotreba energie. U nás sú všetky tieto problémy vyriešené a aj napriek tomu sa môže niečo podobať ako vajce vajcu. Ale vždy je to len záležitosť podoby, pretože realita je iná. Realita v Kodime je iná, pretože naše priestory nedostatky nemajú. Sme hrdí na to, že máme tieto základné veci vyriešené.

V čom sa odlišujete od svojej konkurencie?

Základný atribút je cena. V niektorých prípadoch ako pri projekte PREMIUM PLUS sme výhodnejší v tisíckach eur. V cene nezavádzame a zadávame presne ceny, bez dodatkov. Odlišujeme sa aj v kvalite, ktorú máme vyriešenú tam kde ostatní tapajú roky a neriešia to. A v neposlednom rade sa odlišujeme aj v dizajne. Už v základnom balíku dávame premiový dizajn zdarma a nie sme vôbec limitovaný tým, ako by mal dizajn vyzerať.


Interiér a exteriér domu vizualizujete podľa požiadaviek?

Samozrejme, aj v tomto prípade platí zákazník je náš pán.

Do akej rozlohy môžete mobilný dom postaviť? Môže byť aj poschodový?

Mobilný dom je zväčša v rozmeroch do šírky 3 až 3,5 metra. Čokoľvek iné už staviame na mieste podľa požiadaviek.

Dvojposchodový? Samozrejme a dokonca aj trojposchodový. Stačí mať projektovú dokumentáciu a postavíme Vám aj nákupné centrum.

Čítala som, že modulárne domy sú nízkoenergetické. Čo si pod tým predstaviť?


Neviem ako iné, ale naše sú nízkoenergetické. Naši technici to spracovali konštrukčne tak, aby klient na energiách zaplatil minimum. Čísla sú samozrejme individuálne, pretože každý využíva energiu inak. V konečnom dôsledku je to veľmi výhodné pre každého kto sa rozhodne pre modulárny alebo mobilný dom, chatu, kanceláriu, čokoľvek.

Aká je životnosť materiálov?

Porovnateľná s murovanou stavbou. Neviem presne, ale tipujem, že niečo cez 100 rokov?

Modulárny alebo mobilný dom má skvelú vlastnosť a to, že sa dá rozšíriť. Je to pravda?

Modulárny áno a mobilný dom ako taký sa dá tiež, len to chce pár konštrukčných zásahov. Vieme vyjsť v ústrety klientovi v každom smere.

Ako rýchlo mi dokážete vybudovať modulárny dom podľa predstáv?


Momentálne sme extrémne vyťažení. Snažíme sa to urobiť vždy tak ako si klient želá. Ak to niekomu nesúri napríklad, že si objednávku zadá teraz, ale chce ju doviesť až keď bude mať kúpený pozemok o 3 mesiace, tak to takto urobíme. Snažíme sa však všetko sprocesovať a dodať do mesiaca podľa možností a okolností, aby klient svoj nákup mal u seba.




bottom of page