top of page

Nový štandard vo svete modulových domov

V našom najnovšom článku sa pozrieme na revolučný mobilný dom Emiko.

Tento mobilný dom, tiež známy ako modulový dom, prináša nový štandard vo svete mobilných domov a zážitku z domova. Spoločne sa prenesme do jeho interiéru a objavme všetky jeho úžasné funkcie a dizajnové prvky.


Mobilný dom Emiko je dodávaný na kľúč a prináša všetko, čo potrebujete na pohodlné a luxusné bývanie. Je pripravený na okamžité presťahovanie sa a obývanie. Jeho interiér je vybavený bielymi sadrokartónovými stenami, priečkami so zvukovou izoláciou a dizajnovými stenami navrhnutými architektkou.






Výbava kuchyne v Emiko je vysoko kvalitná a štýlová. Kuchynská linka vysokej triedy poskytuje dostatok úložného priestoru a funkčnosti. V kúpeľni nájdete sprchový kút, toaletu a ohrev vody, čo zabezpečuje pohodlné a luxusné hygienické vybavenie.


Model Emiko s pultovou strechou o rozlohe 48m2 je jedným z najžiadanejších. Okrem toho môžete mať aj možnosť výberu sedlovej strechy bez príplatku. Sedlová strecha dodáva domu osobitý šarm a vytvára obrovský pocit priestoru a slobody v interiéri.

Stojí za zmienku , že interiér má výšku až 3m!


Emiko je nielen štýlový a pohodlný, ale aj nízkoenergetický a vysoko efektívny. Jeho podlahové kúrenie zabezpečuje teplo a pohodu počas celého roka, čím sa stáva ideálnym domovom pre každé obdobie.


Tento mobilný dom je plne skolaudovateľný a disponuje projektovou dokumentáciou, ktorá ho stavia na úroveň tradičných rodinných domov. Jeho prelomový dizajn a funkcie ho robia skutočnou revolúciou vo svete mobilných domov a modulových domov.

Ak hľadáte nový dom, ktorý kombinuje pohodlie, luxus a inováciu, mobilný dom Emiko je pre vás tou správnou voľbou.


Nechajte sa očariť jeho jedinečným štýlom a funkčnosťou a začnite svoju cestu k novému spôsobu bývania ešte dnes!


bottom of page