top of page

NÁŠ TÍM SA ROZŠIRUJE, KODIMA RASTIE A MOBILNÉ DOMY SA STAVAJÚ.


Kodima sa rozbieha slušnou rýchlosťou a s tým všetkým prichádzajú na rad aj dôležité rozhodnutia. Ak chcete byť úspešní a chcete napredovať, tak musíte rozširovať svoj tím o nových ľudí. Tento deň v Kodime nastal a my sme si k sebe pribrali novú posilu. Chceme udržať úroveň komunikácie, a práve preto sme v našom tíme privítali Miriam. Hľadali sme mladú a dravú osobu, ktorá bude mať pre tento segment zápal. Okrem iného sme sa rozhodli nášmu zamestnancovi dať čo najviac možných výhod, ktoré ako firma ponúkame. Spokojný zamestnanec je základ úspechu každej firmy a toho sa Kodima bude držať vždy. Miriam bude hlasom, ktorý budete počuť pri prvom telefonickom kontakte, a ktorá Vás nasmeruje tým správnym smerom. Spýtali sme sa Miriam pár otázok ohľadom jej práce.



Čo ťa najviac baví pri práci s obytnými priestormi?

Najviac zo všetkého nehľadiac nato, že milujem prácu s ľuďmi ma baví fakt, že ľudom nepredávam len miesto, kde sa prídu vyspať alebo kde uložia svoj záhradný nábytok, predávam im najmä kúsok domova a pokoja, ktorý patrí len im.



Miriam povedz nám, vedela by si si vybrať niektorý modulárny dom, ktorý Kodima ponúka?

Pre mňa je jasná voľba práve náš najpopulárnejší Premium plus.

Získať bývanie, ktoré vám poslúži celoročne za tak výhodnú cenu nie je dnes samozrejmosť.



Ako vnímaš to, že za pomerne nízku obstarávaciu hodnotu môžu mať ľudia plnohodnotné bývanie? Využila by si to aj pre seba?

Je to obrovská výhoda, nie len z hľadiska ekonomického a ekologického, ale taktiež z hľadiska sťahovania. Myslím si, že veľa mladých ľudí často strieda bývanie najmä kvôli práci či cestovaniu, s mobilným domom od nás sa už nemusíte pri každom sťahovaní lúčiť so svojím domovom, jednoducho si ho vezmete so sebou. A práve táto skutočnosť sa mi na našej práci páči najviac.


Okrem iného Kodima tento mesiac vyšla s menšou offline kampaňov naprieč Prešovským krajom. Chceme, aby čo najviac ľudí vedelo o našej firme, pretože ponúkame kvalitné, dostupné mobilné a modulárne domy, chatky, kancelárie a showroomy. Čím viac ľudí sa o nás dozvie tým viac budeme mať možností sa posúvať vpred a vylepšovať sa. Naše systémy sú premyslené a spravené tak, aby čo najlepšie a najdlhšie slúžili každému, kto sa pre Kodimu rozhodne. Okrem iného máme pre každého pripravené malé prakvapenie, ale to sa dozvedia až na záver obchodu. Jednoducho myslíme na všetko a chceme každému zákazníkovi dopriať prémiové služby a príjemný zážitok z nákupu. Na našich sociálnych sieťach môžete sledovať aktuálne dostupné modely a aj nové designy, ktoré sme zaradili do ponuky. Okrem iného tam nájdete aj náš prvý showroom.




bottom of page