top of page

PREČO NEKUPOVAŤ MONTOVANÝ MODULOVÝ DOM EMIKO?

V dnešnej uponáhľanej dobe sa čoraz viac ľudí obracia k rýchlejším a efektívnejším spôsobom života. V tomto duchu vám predstavujeme EMIKO - montovaný modulový dom, ktorý je praktickou odpoveďou na moderné potreby.


Vo všeobecnej mienke koluje predstava, že montovaný dom znamená kompromis v kvalite. S EMIKO je to však práve naopak. Tento domov je postavený na základe revolučného modulového systému, ktorý zaručuje nielen rýchlu výstavbu, ale aj robustnú konštrukciu, ktorá odoláva aj najnáročnejším podmienkam.





Modulový dom EMIKO by ste nemali kupovať v situáciách:


  • Ak nechcete bývať rýchlo a moderne: EMIKO ponúka inovatívny dizajn a komfort, čo však môže byť pre tých, ktorí preferujú tradičné stavby, nežiaduce.

  • Ak chcete venovať čas navyše starostlivosti o dom: EMIKO je zhotovený z materiálov, ktoré vyžadujú minimálne až žiadne úsilie pri údržbe. Ak však preferujete tradičné úpravy a opravy, ako napríklad popraskané steny a natieranie dreva, môže byť táto bezstarostnosť pri EMIKO nepríťažlivá.

  • Ak sa neobávate o bezpečnosť: EMIKO nie je iba moderným domom. Je to vaša pevnosť. S jeho schopnosťou odolať zemetraseniam bez poškodenia, si môžete byť istí, že váš dom bude stáť pevne aj v najťažších podmienkach.



Výber domu je rozhodnutie, ktoré by malo zodpovedať vašim individuálnym potrebám a preferenciám.


Niektorí ľudia často zamieňajú Emiko, náš modulový rodinný dom, za bežný mobilný dom. Táto mylná predstava ich však odvádza od poznania všetkých výhod, ktoré Emiko ponúka v porovnaní s tradičnými aj mobilnými domami.


Možno si myslíte, že mobilné domy sú ideálne pre tých, ktorí žijú životom na cestách, alebo chcú mať jednoduchšiu alternatívu k tradičnému bývaniu. Avšak Emiko je viac než len mobilný dom - je to moderný, pevný a útulný domov pre celú rodinu.


Ak zvažujete kúpu bežného mobilného domu, môže vás znepokojovať jeho nedostatočná odolnosť a trvácnosť. Emiko vám však ponúka väčšiu stabilitu a odolnosť voči živelným pohromám ako bežné mobilné domy. Naša modulová konštrukcia je navrhnutá tak, aby odolávala zemetraseniam bez poškodenia, čo robí Emiko bezpečnou voľbou pre vašu rodinu.


Ale prečo by ste si mali vybrať Emiko namiesto mobilného domu?


Pretože ponúka všetky výhody moderného bývania, a to bez kompromisov. Naše domy majú termoizolačné vlastnosti porovnateľné s murovanými stavbami a sú vyrobené z kvalitných materiálov, čo znamená, že vyžadujú menej údržby a opráv.


Takže, prečo nekupovať bežný mobilný dom a prečo je Emiko lepšou voľbou?


Ak hľadáte stabilný, moderný a bezpečný dom pre vašu rodinu, Emiko je ideálnou voľbou. Nech sa rozhodnete pre tradičnú stavbu alebo modulový dom, Emiko vám ponúka to najlepšie z oboch svetov v jednom spoľahlivom balení. Investujte do budúcnosti svojej rodiny s EMIKO- domom, ktorý nie je len mobilný, ale aj modulový a skutočne útulný.



bottom of page