top of page

KODIMA MOBILNÉ DOMY, IDEÁLNE PRE CELOROČNÉ BÝVANIE

Ak hľadáte kompaktné a útulné bývanie za dostupnú cenu, potom sú mobilné domy Kodima tou správnou voľbou pre Vás. Naše mobilné domy sú navrhnuté tak, aby Vám poskytovali maximálne pohodlie a útulnosť. Sú vhodné pre jednotlivcov, páry a malé rodiny. Jedným z najväčších benefitov našich mobilných domov je ich nízka cena, ktorá však neznamená žiadne obmedzenia v kvalite. Naši odborníci zaručujú vysokú kvalitu a bezpečnosť každého mobilného domu. Mobilné domy Kodima sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť proti vonkajším vplyvom.

Naša ponuka mobilných domov zohľadňuje rôzne cieľové skupiny. Pre mladé páry a jednotlivcov ponúkame malé a kompaktné mobilné domy, ktoré sú dokonalé pre život v prírode alebo pre príjemné bývanie v meste. Štartovací dom napríklad v prevedení EMIKO. Pre rodiny s deťmi máme väčšie mobilné domy s viacerými izbami a praktickými riešeniami pre zvýšenie komfortu.



Pre koho sú určené mobilné domy?

Mobilné domy Kodima sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú praktické, útulné a cenovo dostupné bývanie. Sú skvelou voľbou pre tých, ktorí sa chcú ubytovať v prírode, na vidieku alebo v meste. Vďaka mobilite, ktorú ponúkajú mobilné domy sa môžete pohybovať s Vaším domom tam, kde si želáte a vychutnávať si život plný slobody a nezávislosti.

Investujte do kvalitného a útulného bývania s mobilnými domami Kodima a užite si život plný pohodlia a slobody. Navštívte nás alebo si na našej stránke www.kodima.sk rovno vyberte mobilný dom, ktorý Vám bude najviac vyhovovať.

Prečo KODIMA?

- Mobilné domy Kodima sú ideálne pre celoročné bývanie

- Vysoká kvalita zaručená odborníkmi a kvalitnými materiálmi

- Plnohodnotná náhrada za klasické bývanie v byte alebo rodinnom dome

- Rôzne veľkosti a typy mobilných domov pre rôzne cieľové skupiny

- Pohodlné a útulné bývanie v prírode, na vidieku alebo v meste

- Mobilnosť umožňuje presúvanie sa podľa potrieb a želaní

- Investícia do kvalitného a cenovo dostupného bývania





bottom of page