top of page

AKÁ JE IDEÁLNA CENA MOBILNÉHO DOMU?

Ideálna cena mobilného domu závisí od viacerých faktorov, vrátane veľkosti domu, materiálov, ktoré sa používajú pri jeho výrobe, technických parametrov, vybavenia a miesta, kde bude dom umiestnený. Všeobecne sa dá povedať, že cena mobilného domu sa pohybuje od približne 25 000 eur za menší, základný model až po 65000 eur alebo viac pri väčších a prémiových modeloch . Ako vybrať mobilný dom? Pri výbere mobilného domu je dôležité zvážiť, aké vybavenie a technické parametre sú pre Vás nevyhnutné a akú veľkosť domu potrebujete. Zároveň je potrebné zvážiť, aký je Váš rozpočet a koľko ste ochotní investovať do bývania. Je dôležité si uvedomiť, že mobilný dom je investíciou do Vášho bývania a dlhodobo Vám môže priniesť úsporu peňazí v porovnaní s klasickým bývaním v byte alebo rodinnom dome. Preto sa oplatí venovať dostatočnú pozornosť pri výbere mobilného domu a vybrať si taký, ktorý bude spĺňať Vaše potreby a zároveň bude v rámci Vašich finančných možností.

Kodima poskytuje rôzne veľkosti, dizajny a možnosti vybavenia za tie najlepšie ceny na trhu.



JE MOBILNÝ DOM OD KODIMA CELOROČNE OBÝVATEĽNÝ? Áno, všetky mobilné domy KODIMA sú vhodné na celoročné bývanie a mnohé z nich sú dokonca navrhnuté tak, aby zvládli aj náročné klimatické podmienky. Mobilné domy sú čoraz populárnejšou alternatívou k tradičným formám bývania, ako sú napríklad byty alebo rodinné domy. Prečo KODIMA?

Kúpa mobilného domu KODIMA môže byť výhodná z niekoľkých dôvodov:

KVALITA: Mobilné domy KODIMA sú vyrobené z kvalitných materiálov a vyrábajú sa na Slovensku. KODIMA kladie silný dôraz na výrobu a spracovanie.

FLEXIBILITA: Vhodné pre rôzne použitie, vrátane celoročného bývania, dovolenkových domov, chatiek, kancelárií a pod.

NÍZKE NÁKLADY: Obvykle cenovo dostupnejšie ako tradičné stavby. Kúpa mobilného domu od firmy KODIMA môže byť pre Vás lacnejšou alternatívou k získaniu vlastného bývania.

Taktiež Vám nehrozí, že po vybudovaní mobilného domu narazíte na nečakané výdavky spojené s opravami a údržbou.


CIEĽOVÉ SKUPINY: Spoločnosť KODIMA sa zameriava na cieľové skupiny, ktoré hľadajú cenovo dostupné a kvalitné riešenia pre svoje potreby bývania.

Tieto riešenia sú vhodné pre rôzne potreby, ako sú napríklad dovolenkové domy, chatky, ale najmä plnohodnotné bývanie.

SKÚSENOSTI A SLUŽBY: Spoločnosť KODIMA má dlhoročné skúsenosti v oblasti výroby a predaja mobilných domov. K dispozícii má aj služby ako doručenie, montáž a servis, ktoré Vám umožnia bezproblémové získanie vlastného mobilného domu.




bottom of page