top of page

PREČO SI VYBRAŤ MODULOVÝ DOM?

V súčasnosti sa stále viac ľudí rozhoduje pre bývanie v mobilných domoch. Tento trend sa výrazne zvýšil v posledných rokoch, pretože ľudia hľadajú cenovo dostupnejšie možnosti bývania. Mobilné domy ponúkajú množstvo výhod, ako napríklad flexibilitu, ekologickosť a možnosti prispôsobenia sa potrebám majiteľa.

Spoločnosť KODIMA patrí medzi najvýznamnejších výrobcov mobilných domov na Slovensku a na trhu pôsobí už niekoľko rokov. Naše mobilné domy sa vyznačujú vysokou kvalitou, štýlovým dizajnom a prepracovaným konceptom bývania. V tejto súvislosti sa v tomto blogu budeme zaoberať bývaním v malometrážnych priestoroch, ktoré sú charakteristické pre mobilné domy.




VÝHODY bývania v malometrážnych priestoroch Bývanie v malometrážnych priestoroch nie je pre každého, avšak pre mnohých ľudí predstavuje skvelú možnosť. Malé byty či mobilné domy sú v súčasnosti veľmi obľúbené medzi jednotlivcami, mladými pármi, ale aj rodinami s deťmi. Hlavné výhody bývania v malometrážnych priestoroch sú:

Cenová dostupnosť - malé byty či mobilné domy sú oveľa lacnejšie ako väčšie byty alebo domy. Mnohí ľudia si preto môžu dovoliť vlastné bývanie aj v prípade obmedzeného rozpočtu. V prípade mobilného domu máte k dispozícii aj pozemok. Oproti bytu je toto značnou výhodou.

Jednoduchšie zariadenie - čím menší priestor, tým menej vecí je potrebné na jeho zariadenie. Bývanie v malometrážnych priestoroch preto prináša nielen finančnú úsporu, ale aj časovú. Útulnosť si proste zamilujete.

Lepšia organizácia - v priestoroch mobilného domu je potrebné mať veci dobre usporiadané a organizované. Táto zručnosť sa môže preniesť aj do iných oblastí života. Efektívnosť, ktorú nájdete u seba doma, vám bude na návšteve chýbať.

Nižšie náklady na energie - v malých priestoroch je jednoduchšie napr. udržiavať optimálnu teplotu, čo vedie k nižším nákladom na energie. Domy od Kodimy sú perfektne izolované, čím vaše náklady klesnú na minimum.

Ekologickosť - v malých priestoroch je potrebné využívať priestor efektívnejšie, čo môže viesť k ekologickejšiemu bývaniu. S lúkou pod oknami budete žiť romanticky a v súznení s prírodou.



bottom of page